Guide til klimatilpasning

Klimatilpasningsguide

Borgmesterpagtens Europakontor tilbyder, ofte i samarbejde med europæiske eller nationale myndigheder og andre interessenter, online og offline support og giver også underskriverne mulighed for at lære af hinanden. Hvad enten du lige er gået i gang eller allerede implementerer eller overvåger din tilpasningsplan er borgmesterpagtens fællesskab klar med hjælp og støtte.

Støtteværktøjet for Urban tilpasning, udviklet i fællesskab af borgmesterpagtens Europakontor og det Europæiske miljøagentur, er den vigtigste tilpasningsressource for borgmesterpagtens fællesskab. Den fører dig gennem alle de nødvendige trin til udvikling og implementering af en tilpasningsstrategi og henviser til værdifuldt vejledningsmateriale og værktøjer. Værktøjet er blevet afprøvet og godkendt af borgmesterpagtbyer.

 uast logo 0uast2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leaflet

BLIV KLAR TIL OVERSVØMMELSER, HEDEBØLGER OG ANDRE FØLGEVIRKNINGER AF KLIMAFORANDRINGER

Bliv inspireret af borgmesterpagtens byer og regioners tilpasningsaktiviteter!

> https://www.eumayors.eu/support/library.html

Webinars

webinarsWatch the recordings of our webinars on adaptation to climate change!

 Check out the next ones in our online agenda.

 

Nyttige links

Yderligere vejledning findes i borgmesterpagtens SECAP- guide og borgmesterpagtens rapporteringsskabelon og retningslinjer hjælper underskrivere af borgmesterpagten med at strukturere deres tilpasningsaktiviteter.

Underskriverbyer kan også finde en række casestudier med velafprøvede og veldokumenterede eksempler i denne hjemmesides Bibliotek.

Hvordan betaler man for tilpasningen?

Du kan søge efter det europæiske støtte- eller finansieringsprogram, som passer til dine behov, via borgmesterpagtens interaktive finansieringsvejledning og finde flere oplysninger og mere vejledning om dette emne i vores specielle brochurer og webinarer.

Min borgmesterpagt det særlige område for borgmesterpagtens fællesskab, kan du udveksle erfaringer med kollegaer i diskussionsfora og finde yderligere materiale i borgmesterpagtens ressourcebibliotek. Min borgmesterpagt indeholder også et særligt e-learning modul om tilpasning, og du kan bede dine fagfæller om støtte takket være fagfælle undervisningsværktøjet.