Legal

Privacy policy

Erklæring om privatliv

Denne hjemmeside administreres og vedligeholdes af borgmesterpagtens Europakontor, et konsortium af lokale og regionale myndigheders netværk, ledet af Energibyer og Klimaalliancen bestående af CEMR, EUROCITIES, FEDARENE og ICLEI Europa.

Ansvarsfraskrivelse

Forfatterne har ansvaret for indholdet på denne hjemmeside. Det afspejler ikke nødvendigvis EU's holdning. Hverken Den europæiske sammenslutning for kreativitet & innovation eller EU-Kommissionen er ansvarlige for en eventuel anvendelse af de oplysninger, som siden indeholder.

Generel datapolitik

Dine personoplysninger er fortrolige og vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden din tilladelse i henhold til EU's persondataforordning (GDPR).

"MyCovenant" datapolitik

Underskrivere og andre medlemmer af borgmesterpagten skal have adgang til hjemmesidens "MyCovenant" password-beskyttede område.

Se venligst den komplette datapolitik for MyCovenant på my-covenant-datapolicy-2019-da.pdf

Hvordan kan du kontrollere dine personlige kontaktoplysninger?

Det er kun dig, der kan gøre dine kontaktoplysninger synlige på borgmesterpagtens Europa-hjemmeside, og det gøres på følgende måde:

  • Hver gang du bliver bedt om at udfylde profiloplysninger i det beskyttede område, skal du sætte flueben i den boks, som angiver at du gerne vil have oplysningerne vist på borgmesterpagtens Europa-hjemmeside.
  • Hvis du tidligere har givet dit samtykke til at få vist personlige oplysninger, kan du til enhver tid trække det tilbage ved at fjerne fluebenet fra den/de relevante boks(e).

 

Sørg for at give os besked om dine ønsker for hver enkelt af de kontaktoplysninger, som du deler med os.

Hvordan kan man ændre eller slette sine personoplysninger?

Du kan til enhver tid opdatere eller slette dine data og kontaktoplysninger. Du skal bare logge ind på ekstranettet og ændre din profil (under "Min konto > "Mit team").

Abonnenter på vores maillister kan afmelde deres abonnementer via et link i bunden af de enkelte e-mails, som sendes fra eumayors.eu.

Hvordan sikrer vi dine personoplysninger?

Vi er forpligtede til at sørge for, at dine personoplysninger opbevares sikkert. For at forebygge uautoriseret adgang eller videregivelse af data anvender vi passende fysiske, elektroniske og administrative procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, som vi indsamler online.

Adgang til dine personoplysninger er underlagt streng sikkerhedskontrol, såsom kryptering og adgangskontrol. Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjepart uden dit forudgående samtykke.

Privatliv i forhold til vores mail-lister

Vi har maillister for at holde interesserede, relevante personer informerede om vigtige emner, og man skal anmode individuelt om at komme med på dem.

Vi konfigurerer vores listers serversoftware sådan, at den ikke kan afsløre vores abonnenters e-mailadresser til andre end dem, vi har givet bemyndigelse til. Vi afslører ikke de e-mailadresser, som er registreret på hjemmesiden.

Men vi har ikke selv udarbejdet denne software og er ikke ansvarlige for eventuelle softwarefejl i forbindelse med opretholdelse af abonnenters anonymitet.

Ansvarsfraskrivelse

Ansvaret for indholdet i de lukkede områder ligger hos den enkelte bruger. Du har selv ansvaret for det indhold i din profil, som gøres synligt på borgmesterpagtens Europa-hjemmeside. Vi er ikke ansvarlige for nogen form for anvendelse af profiloplysningerne. Dermed er vi ikke ansvarlige for tredjeparters handlinger, indholdet på deres hjemmesider, produkter eller eventuelle tilbud om tjenesteydelser.

Kontakt os angående vores privatlivspolitik

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål angående denne privatlivspolitik, så send en e-mail til os: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..';document.getElementById('cloak4693bfa0f2d4d3492ee55567769dec3d').innerHTML += ''+addy_text4693bfa0f2d4d3492ee55567769dec3d+'<\/a>';