Cities Energy Saving Sprint

When officialy joining the Covenant of Mayors, signatories commit themselves to developing a Sustainable Energy (and Climate) Action Plan within two years.

In its Action Plan, a signatory sets up its energy and climate objectives and specify the actions to be undertaken to reach them.

You will find below all the Action Plans submitted by Covenant signatories and/or already accepted by the European Commission. Use the search engine to find specific information.

The Cities Energy Saving Sprint

video Mayor Warsaw

 

"Der er os i byerne, som kan indføre foranstaltninger til bekæmpelse af energifattigdom og energiafhængighed af Rusland."

Rafal Trzaskowski, Borgmester for Warszawa, medlem af Borgmesterpagtens bestyrelse, medlem af Det Europæiske Regionsudvalg

 

HVAD ER BYERNES ENERGIBESPARELSESSPRINT?

#EUCitiesSaveEnergy #StandWithUkraine

Byernes energibesparelsessprint er et fælles initiativ fra EU-Kommissionen, Borgmesterpagt – Europa og det Europæiske Regionsudvalg for at tilskynde byer til at igangsætte foranstaltninger, som straks vil reducere deres energiforbrug. “Sprinten” vil vare i 4 måneder.

Som en del af REPowerEU planen er større energibesparelser afgørende for forberedelserne på næste vinter. Hver eneste kw/h, som spares nu, vil gøre det muligt for at opfylde lagertankene og være bedre forberedt på næste vinter. Hvert gram drivhusgasser, som ikke udledes i de kommende måneder, vil være et vigtigt skridt, ikke kun for klimaet men også for at være solidarisk med Ukraine. Det er derfor vigtigt at handle nu og i løbet af den kommende kolde årstid.

Samtidig med alle de gennemgribende ændringsforanstaltninger, reduktion af forbruget og energiomstilling, er der et akut behov for at iværksætte energibesparende nødforanstaltninger og at planlægge reduktioner af energiforbruget i den kommende vinter. Kommunerne spiller en afgørende rolle her.

HVORDAN KAN MIN BY DELTAGE?

sprint

Tilmelding her til Byernes Energibesparelsessprint!

Se hvilke nødforanstaltninger din by kan iværksætte i Byernes Energibesparelsessprint VÆRKTØJSSÆT.

Brug Byernes Energibesparelsessprints kommunikationssæt til promovere jeres lokale aktiviteter og til at være med i en bevægelse, som dækker hele EU.

Del dine erfaringer med Borgmesterpagtens kontor på sociale medier #EUCitiesSaveEnergy eller ved at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.!