Deltag som koordinator

Borgmesterpagten forener alle myndighedsniveauer samt relevante støtteorganisationer, agenturer og foreninger og hjælper med at igangsætte hurtige og effektive lokale klima- og energiinitiativer. Nedenfor findes flere oplysninger om, hvordan man kan deltage.

Koordinatorerne kan forpligte sig til at støtte underskriverne i deres geografiske område på mange forskellige måder.  Herunder: Promovering af borgmesterpagten, teknisk og/eller økonomisk støtte til udvikling og implementering af handlingsplanerne for bæredygtig energi og klima, netværksaktiviteter blandt underskrivere af pagten; alle sammen relevante aktiviteter, som understøtter de lokale klima- og energiindsatser. 


Hvem kan deltage?

Regioner, ministerier, grupper af lokale myndigheder… Alle offentlige myndigheder, som officielt forpligter sig til at levere strategisk rådgivning, økonomisk og teknisk støtte til underskrivere af pagten vil blive officielt anerkendt som koordinator.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, kontakt venligst koordinatorernes helpdesk på coordinators@eumayors.eu. Se flere detaljer her.

Se alle koordinatorerne

Hvordan kommer man med?

At registrere som en officiel koordinator skal din organisation gennemgå følgende trin:

 

Step 1

Skriv den officielle vedhæftningsformular for koordinatorer og udfyld registreringsskemaet online

Step 2

Efter bekræftelse af støtteberettigelse skal du udfylde og underskrive forpligtelseserklæringen, der er sendt af borgmesterkontorens pagt

Step 3

Ved modtagelsen af den underskrevne tilsagnserklæring skaber borgmesterkontorets pagt en onlineprofil til din administration. Det giver dig mulighed for aktivt at deltage i Borgmesterforeningens samling og hjælpe dig bedre med at støtte dine tilknyttede underskrivere.

Hvorfor bør man deltage

Der er mange fordele ved at være koordinator:

Hvornår kan man registrere sig?

Koordinatorer kan komme med i borgmesterpagten for klima og energi når som helst via tilmeldingsformularen i højre side.