Deltag som Underskriver

Borgmesterpagten forener alle myndighedsniveauer samt relevante støtteorganisationer, agenturer og foreninger og hjælper med at igangsætte hurtige og effektive lokale klima- og energiinitiativer. Nedenfor findes flere oplysninger om, hvordan man kan deltage.

Lokale myndigheder har hovedrollen, når det gælder modvirkning af og tilpasning til klimaforandringer. Deltagelse i Borgmesterpagten for klima & energi støtter dem i deres bestræbelser ved at give dem den anerkendelse og de ressourcer og netværksmuligheder, som er nødvendige for at løfte deres energi- og klimaforpligtelser op til næste niveau.


Hvem kan deltage?

Borgmesterpagten for klima og energi er åben for alle lokale myndigheder med demokratisk valgte repræsentanter uanset størrelse og uanset hvor langt man er med implementering af energi- og klimapolitikker.

Små og mellemstore nabokommuner kan også, hvis særlige forhold gør sig gældende, beslutte at være med som en gruppe af underskrivere og indgive en fælles handlingsplan for energi og klima, og enten forpligte sig individuelt (mulighed 1) eller kollektivt (mulighed 2) til målet om 40% CO2 reduktion og om en forbedret modstandskraft mod klimaforandringer

Se alle Underskrivere

Hvordan kommer man med?

To join the ever-growing movement, local authorities should undertake the following process:

STEP 1

Present the Covenant of Mayors for Climate and Energy initiative to the municipal council for a broad political support

STEP 2

Once an official resolution has been adopted by the council, mandate the mayor - or equivalent representative of the council - to sign the Covenant adhesion form;

STEP 3

After signature, complete your information online and upload your duly signed adhesion form. Take note of the next steps.

Hvorfor bør man deltage?

Underskrivere af borgmesterpagten har mange forskellige grunde til at være med i bevægelsen, bl.a.:

Hvornår kan man registrere sig?

Lokale myndigheder kan underskrive borgmesterpagten for klima og energi når som helst. Det anbefales at samordne den lokale planlægningscyklus med registrering og rapportering til pagten for at skabe synergi og gøre planlægningsprocessen nemmere.