Illustration Det akademiske hjørne

Det akademiske hjørne har til formål at samle forskere, der forsker inden for områder, der vedrører borgmesterpagten. Her har man mulighed for at samarbejde med andre ligestillede, udbrede sin forskning og komme tættere på borgmesterpagtens fællesskab. Dette hjørne har også til hensigt at give inspiration til nyuddannede forskere.

Videnskaben kalder
Er du i færd med at definere dit forskningsemne? Sekretariatet for borgmesterpagten kan give dig inspiration til forskningsemner. Det er din mulighed for at udføre et stykke banebrydende arbejde og yde et reelt bidrag til lokale myndigheder i Europa.
Forskningsfællesskab
Passer dine forskningsinteresser sammen med initiativet vedrørende borgmesterpagten? Vær med i borgmesterpagtens forskningsfællesskab og udbred dine inspirerende forskningsresultater. Gør brug af denne platform til netværk og erfaringsudveksling mellem den akademiske verden og lokale og regionale myndigheder.
twitter
twitter 1
twitter 2
facebook
facebook 1
facebook 2
newsletter
newsletter 1
newsletter 2
rss feeds
rss feeds 1
rss feeds 2
Med politisk støtte fra Europa-Kommissionen Med politisk støtte fra Europa-Kommissionen. Hjemmesiden koordineres af sekretariatet for borgmesterpagten.
Nyheder | Agenda | Site map | Rss-hjælp | Bidragydere | Jura